Як проходить акція "Подаруй бібліотеці книгу"

2020-10-01

1

Ми, як і завжди, залюбки приймаємо у свій книжковий фонд книги з приватної колекції. Щиро дякуємо жителям міста, які приєдналися до постійнодіючої акції, яка проходить по всій Україні. Впевнені, якщо цю добру справу зробить кожний, поповняться бібліотечні фонди бібліотек міста, а подаровані книги прочитають усі.

Приєднуйтесь до кола наших друзів, які подарували книги для читачів бібліотеки: Сарек Ольга та Андрій, Дорош Вікторія, Потапюк Людмила та Ольга, Калєдіна Світлана, Царук Ярослав, Петруша Вікторія, Стась Катерина, Ємчік Надія, Миляновська Ганна, Андзилевич Юрій, Горбач Галина, Потурак Катерина, Дума Ганна, Кулікова Лариса, Наумчук Ганна, Лещук Володимир, Торчинська Світлана, Корнєва Анна та багато інших.

Готуючи інформацію на сайт, зателефонувала славнозвісна пані Галина Микита і повідомила, що з радістю поділиться своєю бібліотекою.

Окремо дякуємо тим людям, які не називали своїх прізвищ. Щиро дякуємо сім`ї покійного Сергія Микало, який при житті, разом із сином, подарували більшу частину своєї бібліотеки.

Дякуємо за співпрацю та розуміння.

Кiлькiсть переглядiв: 310

Коментарi