Підтримайте тих, хто поруч

2020-11-30

1

У 1992 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів. Мета, заради якої цей день був проголошений, - це дотримання прав людини і участь інвалідів в житті суспільства.

На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Усунення бар’єрів на шляху до самореалізації осіб з особливими потребами, гарантування доступу до гідної освіти і робочих місць на сьогодні є одним із пріорітетних напрямів соціальної політики України.

Захищаючи гідність інвалідів, ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність – це не вирок. Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально-активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і цілком здорових членів нашого суспільства.

Міжнародний день інвалідів – нагода зайвий раз звернути увагу на тих, хто поруч із нами і так потребує нашої уваги та піклування. Щоденна підтримка і допомога – реальний вияв милосердя людяності та любові до ближнього.

Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.

Франц Кафка писав: «Книга повинна бути сокирою, здатною розрубати замерзле море, всередині нас». Ми зібрали для вас такі книги, які надихають творити добро, бути чуйними, добрими до інших людей. Читання допоможе впоратись із фізичним болем, душевними переживаннями, змінити ваше життя на краще.

Приходьте до нас і замовляйте такі книги: Віктор Франкл «Людина в пошуках справжнього сенсу. Психолог у концтаборі», Айн Ренд «Атлант», Нарине Абгарян «Манюня», Елізабет Гілберт «Їсти, молитися, кохати», Джоанн Харріс «Шоколад», Е.Хемінгуей «Свято, яке завжди з тобою», Мері Ловсон «Кінець дороги», Марта Келлі «Бузкові дівчата», Наталена Королева «Твори», Крістін Генна «Соловей», Ірина Агапєєва «Троянди за колючкою», Антуан де Сент Екзюпері « Маленький принц», Е.Портер «Поліанна» та безліч інших.

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi