• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, події бібліотеки
  • ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕРШОЇ КНИГИ «ХРЕБЕТ ДРАКОНА» ЕПІЧНОГО ФЕНТЕЗІ ТРИЛОГІЇ «РОЗБУДИ ДРАКОНА» КЕВІНА ДЖОНА АНДЕРСОНА

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕРШОЇ КНИГИ «ХРЕБЕТ ДРАКОНА» ЕПІЧНОГО ФЕНТЕЗІ ТРИЛОГІЇ «РОЗБУДИ ДРАКОНА» КЕВІНА ДЖОНА АНДЕРСОНА

2023-04-01

/Files/images/robocha_papka/дракон 1.jpg

31 березня у Володимирській міській бібліотеці для дорослих відбулася презентація першого українського видання книги всесвітньо відомого американського письменника Кевіна Дж. Андерсона «Хребет дракона».

«Хребет дракона» – це перша книга із трилогії у жанрі фентезі «Розбудити дракона» всесвітньо відомого американського письменника-фантаста Кевіна Джона Андерсона. Він є автором 175 книг, 58 з яких стали національними та світовими бестселерами. Його твори перекладені 30-ма мовами світу. Всього продано понад 23 млн. примірників книг по всьому світу.

До його найбільш відомих робіт відносяться численні романи: «Зоряні війни», «Секретні матеріали», «Дюна», «Супермен», «Бетмен», серії «Сага про сім сонць», трилогії «Терра інкогніта», «Сага про тіні», комікси для DC, Marvel та інші.

Українське видання представив Владислав Сукенник – директор та головний редактор видавництва «Медіасон» (м. Івано-Франківськ), яке отримало ексклюзивні права на переклад та видання трилогії Кевіна Дж. Андерсона.

Владислав Сукенник розповів про особисте знайомство з автором трилогії, про велику роботу з виданням, переклад, ілюстрації, обкладинки даної книги, про актуальність україномовних книжок. Було зазначено тісну взаємодію між видавництвом «Медіасон» та бібліотеками.

Презентація відбулась у жвавій атмосфері у форматі «питання-відповідь», де кожен бажаючий міг поставити запитання директору видавництва.

На завершення бібліотеці було подаровано примірник книги Кевіна Дж.Андерсона та видання про вчителя американського фантаста – Рона Хаббарда англійською.

Бібліотекарка книгозбірні Тетяна Гілевич

кекекекеке

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi